Ip-telefoni

Upptäck skillnaden med en Canon-skrivare.
Otrolig skärpa, enkel användning och hög driftsäkerhet

Ip-telefoni

En svårslagen lösning

Låt inte telefonin bli ett hinder för dina nya och befintliga affärer. En väl fungerande telefoni kan på många sätt stärka ditt varumärke och upplevelsen av en tillgänglig och smidig aktör. På samma sätt kan en dålig lösning i värsta fall leda till tappade inkomster.

Kraven på en flexibel och fungerande telefoni blir extra viktig i dag när det traditionella kontoret omvärderas och arbetet ska fungera oavsett var i världen du och dina kollegor arbetar för stunden. Vi samarbetar bara med starka aktörer och vår Ip-telefonilösning är svårslagen på många sätt.

Ditt behov styr

Som med allt annat finns det inom telefoni en uppsjö olika leverantörer och lösningar att välja mellan. Det kan vara svårt att veta vad som är bäst för just er. Men vi har valt ut och format en grundlösning som vi själva använder dagligen och som är lika stabil som den är enkel och prisvärd. Vi anpassar din telefonilösning så att den fungerar precis som ni vill ha den och gör därför först en grundlig behovsanalys baserat på din verklighet och budget. Därefter ger vi dig gärna några tips på funktioner du kanske inte visste fanns.

Jag berättar gärna mer!

Vi skräddarsyr din lösning och gör gärna en kostnadsfri behovsanalys. Hör av dig så berättar vi mer.

Patrik Kyller
Key Account Manager
Tel: 0278-73 91 02
Mobil: 073-864 19 33

Mejla mig
©2023 Epek Kontor AB • Orgnr: 559029-3980 • Integritet på webbplatsen