Print och copy

Upptäck skillnaden med en Canon-skrivare.
Otrolig skärpa, enkel användning och hög driftsäkerhet

Print och copy

Rätt printlösning för er

Från den enklaste skrivaren på det lilla kontoret till stora system med avancerade multifunktionsmaskiner och professionell print. Oavsett vilket behov ni har ser vi till att det fungerar smärtfritt och att du får rätt lösning för dig och din verksamhet.

Branschledande maskiner och partners

Vi jobbar med branschledande märken och noga utvalda partners och vi erbjuder allt från små bordsskrivare till vanliga kontorsmaskiner (multifunktionsmaskiner) storformatsskrivare och professionell print.

Serviceprogram

Många arbetsplatser står stilla när deras print, skanning eller kopiering inte fungerar. Med vårt serviceprogram har du tillgång till våra duktiga tekniker jobbar hårt för att tjänsten liksom bara ska fungera. År efter år:

  • Du slipper läsa av maskinen själv – det gör maskinen åt dig 
  • Automatisk leverans av toner innan det tar slut
  • Maskinerna larmar själv om det är något fel på den. Så vi vet redan när vi kommer ut vilka åtgärder vi ska göra. Det gör att responstider och servicen blir snabbare, utan att du själv behöver göra något.

Har du frågor om print/copy? Tveka inte att höra av dig – hos oss får du den bästa tänkbara lösningen sett till behov och budget.

Jag berättar gärna mer!

Vi skräddarsyr din lösning och gör gärna en kostnadsfri behovsanalys. Hör av dig så berättar vi mer.

Jens Alftin
Key Account Manager
Tel: 0270-26 58 55
Mobil: 076-880 00 37

Mejla mig
©2022 Epek Kontor AB • Orgnr: 559029-3980 • Integritet på webbplatsen