Om Epek

Upptäck skillnaden med en Canon-skrivare.
Otrolig skärpa, enkel användning och hög driftsäkerhet

Om Epek

Vi digitaliserar din arbetsdag

Epek Kontor startades 2016 med en vision om att på ett ansvarsfullt och pålitligt sätt, bli ett lönsamt och framgångsrikt företag inom it och copy. För att ytterligare täcka upp för våra kunders efterfrågan kompletterade vi sedermera vårt erbjudande med ip-telefoni, konferensutrustning och kommunikation – tre viktiga områden som nu gör oss till en helhetsleverantör inom it.

Enkelt för dig

Snabba förändringar och förnyelse hör idag till vardagen, inte minst vad gäller teknik och it. Många uppfattar det som en djungel och det är svårt att veta vad man behöver – och inte minst hur mycket man ska betala. Epek Kontor är alltid uppdaterade i det senaste och tar hand om copy/print, it, kommunikation och telefoni åt dig och din verksamhet. Vi anpassar lösningarna efter just dina behov så att du får det du behöver till det pris du mäktar med. Enkelt, tryggt och du har alltid full koll på kostnaderna.

Vi finns nära

Epek Kontor verkar i Gävleborg och våra kontor finns i Bollnäs, Hudiksvall, Söderhamn och Gävle. Men vi är väldigt nyfikna av oss – så bli inte förvånade om vi på sikt öppnar fler kontor runt om i Sverige! Och kom ihåg – vi är inte längre bort än ett telefonsamtal. Hör av dig!

För oss är det viktigt att vi själva har kul på jobbet – och då gäller det först och främst att se till så att du är nöjd. Vi arbetar aktivt med att skapa bra relationer med både nya och befintliga kunder.

Tar hand om dig

Service och underhåll är något vi vill vara ledande på i vår bransch. Det ger dig den trygghet du kan förvänta dig. Precis som med allt annat så skapar vi tillsammans ett serviceupplägg som rimmar bra med dina behov, önskemål och inte minst din budget.

Ansvar - Kvalitet - Respekt - Glädje. Våra värdeord genomsyrar vår vardag i både arbetssätt och handling. Vi hoppas det märks!

©2022 Epek Kontor AB • Orgnr: 559029-3980 • Integritet på webbplatsen